Erhan Boysanoğlu İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin kişisel potansiyelini ve yeteneklerini sonuna kadar geliştirmelerine olanak sağlayan bir eğitim-öğretim ortamı sunarak mutlu bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı içinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun; yabancı dil, teknoloji, bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayatta mutlu bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 09.00 14.20
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://774554.meb.k12.tr

Adres - TUNA MAH. ŞEHİT CENGİZ KARCIOĞLU CAD. NO 50 İÇ KAPI NO 1 ESENLER / İSTANBUL

Yerleşim Yeri -

Ulaşım 98 G ve 33 B Otobüsleri Karabayır durağı ve Topkapı-Karabayır minibüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklık 2 km İl Merkezine Uzaklık 6 km